KONSTFORUM i Kävlinge

GDPR


GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. För att vi ska kunna behandla dina personuppgifter ber vi dig läsa igenom följande information och ge ditt samtycke till behandling av era personuppgifter.


Dina rättigheter enligt GDPR
Samtycket är frivilligt och kan alltid återkallas. Du har alltid rätt
att få dina personuppgifter rättade eller raderade. Du har också rätt
att få ett registerutdrag med de uppgifter som vi har lagrat om dig. Hör
av dig till vår ordförande via konstforum@hotmail.se om
du har frågor om dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Dina personuppgifter består av namn, adress, tel.nr, e-mailadress samt födelseår-månad-dag. Notera att vi inte har era fyra sista siffror.


Allmänt om vår hantering av dina personuppgifter
Vi sparar bara dina personuppgifter så länge du är medlem i konstföreningen. Uppgifterna används för att kunna skicka information till dig som inbjudningar till medlemsmöten, vernissage och annat inom föreningen.


Sitter du med i konstföreningens styrelse kommer dina personuppgifter att registreras i Sveriges Konstföreningars medlemsregister så att förbundet och distriktet ska kunna skicka information till dig och kontakta dig.


Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part. Vi kan däremot
använda dina personuppgifter för att göra utskick från våra samarbetspartners eller aktörer inom konstområdet med information som är relevant för dig som medlem i konstförening, som utställningar, erbjudanden och inbjudningar.


Meddela oss enligt ovan när du har läst informationen och INTE accepterar hanteringen av personuppgifter. Vi kommer då att ta bort dig från vårt register vilket i sig innebär att vi inte kommer att göra
några utskick till dig.


För mer information och handledningar om GDPR se Datainspektionens hemsida.


Kävlinge kommun kan komma att begära för att föreningen ska få bidrag vårt medlemsregister. Denna information finns på vår hemsida kavlingekonstforum.se
Kävlinge 2018.05.22
Styrelsen Konstforum i Kävlinge

============================================================================================================

Kontakta KONSTFORUM i Kävlinge på e-post: konstforum@hotmail.se

Du kan också nå vår ordförande Anja Kärhä på telefon 0768-90 69 25


KONSTFORUM i Kävlinge använder sig av Cookies och vi följer gällande GDPR regler. 


© Copyright 2011 - 2020 KONSTFORUM i Kävlinge.